ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Γιατί καταργήθηκε η Δημόσια Αρχή Λιμένων; Ο πρώην διοικητής της κάνει σοβαρές καταγγελίες (ΔΕΙΤΕ βιντεο)

Ο Δημοσθένης Μπακόπουλος πρώην διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων επώνυμα καταγγέλει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για κατάργηση της υπηρεσίας έγινε, επειδή πολλά οικονομικά συμφέροντα εθίγησαν.

Όπως λέει όσα καταγγέλει θα τα αποδείξει μέχρι τελευταίας λέξης.

Η Δημόσια Αρχή Λιμένων είχε ξεκινήσει ένα τεράστιο έργο ανέλκυσης 64 ναυαγίων πέριξ του Πειραιά με μηδενικό κόστος. Έχει γίνει ήδη ανέλκυση 35 ναυαγίων. Πριν αναλάβει αυτό το έργο υπάρχαν προσφορές από ιδιώτες που κοστολογούσαν μία ανέλκυση ,περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ακούστε τις καταγγελίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου