Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η ..."Αξιολόγηση" του Βαγγέλη ..."έφαγε" τον Τζαβάρα!!

Για πρώτη φορά στα Δημοτικά "παραιτείται επικεφαλής παράταξης" εκτός αν αυτή είναι του ..ΚΚΕ!!


Η παραίτηση του Γιάννη Τζαβάρα μαζί και με το κείμενο που την συνοδεύει γέμισε με ερωτηματικά τόσο την αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου όσο και τους ασχολούμενους με τα δημοτικά!
Φαίνεται οτι η ..παρουσία και ο τρόπος των παρεμβάσεων του Τζαβάρα δεν ικανοποιούσαν τον επί σειρά ετών αρχηγό της παράταξης της Λαικής Συσπείρωσης, αλλά και φαίνεται οτι ο Βαγγέλης δεν μπορούσε να αντέξει τον .."δεύτερο ρόλο"!
Ετσι με ...συνοπτικές διαδικασίες οΤζαβάρας ..φαγώθηκε και ο Βαγγέλης επέστρεψε στον γνώριμο του ρόλο (δια της πλαγίας οδού)!
Ακόμα και το κείμενο της παραίτησης εκτός του οτι είναι γραμμένο από .."τρίτο χέρι" δεν μπορεί να αιτιολογήσει επαρκώς τους λόγους της παραίτησης, αντιθέτως δείχνει τον εξαναγκασμό σε παραίτηση!!
Αλλά είπαμε....

Δείτε το κείμενο της .."παραίτησης"

Στις πρόσφατες εκλογές για την Τοπική Διοίκηση και μετά από συλλογική απόφαση, τέθηκα επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χαλκιδέων». Κριτήριο της επιλογής ήταν να υπηρετηθούν τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα. Τον ίδιο σκοπό άλλωστε υπηρετούν όλοι οι Κομμουνιστές, άλλοι αγωνιστές, είτε βρίσκονται σε θέσεις δημόσιας ευθύνης είτε όπου αλλού.
Με τα ίδια κριτήρια αποφασίσαμε την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου την οποία και υποβάλω. Ο επόμενος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος που θα αναλάβει θα συνεχίσει να υπηρετεί τα ίδια εργατικά – λαϊκά συμφέροντα που και εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ από άλλες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου