ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Τί λέτε τωρα κε Λάππα; Νοιώθετε καθόλου ..εκτεθειμένος;

Μετά και τις νέες εξελίξεις που καταρίπτουν κάθε ..άλλοθι τι λέει η ηγετική ομάδα του ΤΕΕ; Θα ...κρύβεται ακόμη;


Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν τα γεγονότα και τις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, αλλά και την καταγγελία της ΔΚΜ. Ομως όλα έχουν ένα ..τέλος για τον Λάππα και την παρέα του που συμπεριφέρθηκαν ως ..τσιράκια της ηγεσίας της Περιφέρειας!!

Τώρα πλέον δεν έχουν κανένα άλλοθι, ούτε μπορούν να ..κρύβονται πίσω από τεχνάσματα και φθηνές δικαιολογίες η τερτίπια για να μην συζητήσουν επί της ουσίας την "καταγγελία της ΔΚΜ" για τις πράξεις του Περιφερειάρχη που εκ νέου κρίθηκαν ως παράνομες!! 

Τρείς αποφάσεις λένε ολες το ίδιο!! ΟΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!!

Ειστε εκτεθειμένος και σε ολα τα μέλη του ΤΕΕ που σας βλέπουν να "καλύπτετε" τις εις βάρος των μελών σας ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ της Διοίκησης"!!

Τι λέτε τώρα, η θα μείνετε κατα την προσφιλή σας τακτική ..εξαφανισμένος;

Ακουστε τι ειχε προσπαθησει να μας πει για το θέμα....
https://www.eviatoday.news/2020/02/blog-post_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου