Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΞΑΠΛΩΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ

Ημέρα του αγίου Θεοδώρου, στο πιο ακριβό εστιατόριο της Κηφισιάς. 

Έχει τη σημασία του η ημέρα του συμβάντος, 7 Μαρτίου, διότι προσκεκλημένοι γνωστού Θόδωρου ήταν πρώτης γραμμής άτομα της αθηναϊκής κοινωνίας. Άτομα της ελίτ στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ποιος να το περίμενε σ' αυτό το χώρο, όπου λόγω κλάσης του ρεστωράν κι όχι για λόγω προστασίας της υγείας των πελατών οι σερβιτόροι φορούν γάντια και το σέρβις στο τραπέζι γίνεται με τους πιο αυστηρούς κανόνες γαστρονομικής ευγένειας. Το κακό, άλλωστε, δεν προέκυψε με την ευθύνη του επώνυμου εστιατορίου, αλλά από κάποιον συνδαιτυμόνα ο οποίος είχε ήδη προσβληθεί από κορονοίό. Προφανώς δεν γνώριζε ο ίδιος ότι τον κουβαλούσε και εύκολα τον μετέδιδε σ' άλλους.

Φρικτός ο απολογισμός. Διασωληνωμένοι σε νοσοκομείο βρίσκονται ήδη ο 84χρονος έμπορος αυτοκινήτων και η σύζυγος του. Το ίδιο πασίγνωστος αντιπρόσωπος ιατρικού εξοπλισμού. Παραμένει σε καραντίνα στην οικία της η 82χρονη σύζυγος μεγαλοεπιχειρηματία με φιλανθρωπική δράση. Το ίδιο και η σύζυγος υπουργού, καμιά επαφή με τον σύζυγο της.

Ένας έκανε τη ζημιά. Έτσι συμβαίνει με τον ιό. Με μια ''πιστολιά'' ο μολυσμένος ρίχνει στο κρεβάτι για πλάκα 5-6, ίσως και περισσότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου