ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Η βοήθεια από τα ΗΑΕ , ο αξιωματικός που είχε παίξει ρόλο για τη σύσφιξη των σχέσεων και η αποστρατεία του

Διαβάζοντας την είδηση για τους 11 τόνους υγειονομικού υλικού που απέστειλαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα, θυμηθήκαμε ότι στη θεμελίωση των πολύ καλών σχέσεων στις οποίες αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός, είχε βάλει το δικό του λιθαράκι ένας αξιωματικός της ΠΑ , ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη θέση του ακολούθου άμυνας στη πρεσβεία μας.
Είχε κατορθώσει να φέρει πάρα πολύ κοντά τα ΗΑΕ με την Ελλάδα στον τομέα της Άμυνας παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην παροχή βοήθειας προς τη χώρα μας, μέσα στη βαθιά οικονομική κρίση. 

Είναι ο ίδιος αξιωματικός τον οποίο η σημερινή κυβέρνηση είχε εμπιστευτεί για να “τρέξει” την υπόθεση της μεταφοράς ελληνικών Patriot στην Σαουδική Αραβία. 

Στις τελευταίες κρίσεις αποστρατεύθηκε με απαίτηση ενός προέδρου λέσχης “κοινωνικής καταξίωσης” κι ενός απόστρατου χαμαιλέοντα που μέχρι το 2017 δήλωνε “κυνηγημένος από τη δεξιά”, για να βρεθεί λίγο μετά από την αποστρατεία του στην “αγκαλιά” του κυβερνώντος κόμματος. 

Οι “απαιτήσεις” έγιναν δεκτές από το Μέγαρο Μαξίμου…

Ο αξιωματικός που αποστρατεύθηκε είναι ο Υποπτέραρχος Δημήτρης Τσιρογιαννίδης. Αυτά περί αξιοκρατίας…

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου