ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Επεισόδιο στο τμήμα προμηθειων του Δήμου Χαλκιδέων! Μαινόμενη Δημοτική σύμβουλος απειλούσε θεούς και δαίμονες!!

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς "επιτέθηκε" κατά των υπαλλήλων που κάλεσαν "βοήθεια" για να την βγάλουν έξω!!

Η δημοτική σύμβουλος έμαθε οτι ο διαγωνισμός για την προμήθεια καθαριστικών που έγινε το περασμένο καλοκαίρι και δεν ...πήγε σε "δικό της πρόσωπο", εισέβαλε σαν .."ταύρος εν υαλοπολείο" υβρίζοντας τον υπάλληλο του γραφείου, που έμεινε εκπληκτος από την συμπεριφορά της δημοτικής συμβούλου!!
Από τις φωνές και τις ύβρεις κατέφθασε ο προιστάμενος της υπηρεσίας κος Λίγκρος που με την βοήθεια τρίτων την έβγαλαν έξω!
Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό απ όλους τους παρευρισκόμενους και τους υπαλλήλους των γύρω γραφείων που βγήκαν στον διάδρομο για να δουν τι συμβαίνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου