Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Υπό έλεγχο η φωτιά στην πρωην ΙΝΤΕΡΚΕΜ! Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων!

Μία δεξαμενη με εύλεκτο υλικό-μη τοξικό-πήρε φωτιά κατά την διάρκεια εργασιών από εξειδικευμένο συνεργείο.

Ηδη εχει εχει ενεργοποιηθεί το σύστημα ασφαλείας το οποίο ψύχει τις γύρω δεξαμενές και γίνεται προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Στο σημείο έχουν φθάσει και επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό προσωπικό της εταιρείας έχουν θέσει την φωτιά υπό έλεγχο.Το είδος του υλικού που καίγεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, ειναι μη τοξικό και δεν υπάρχει κίνδυνος από τους εκλυόμενους ρύπους και αέρια στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεδομένου ότι στις εγκαταστάσεις αυτές δεν αποθηκεύονται επικίνδυνα και τοξικά υλικά όπως γινόταν από την προηγούμενη χημική εταιρεία (ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ) του Λαυρεντιάδη.

Νεωτερα σε λίγο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου