ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Υπό έλεγχο η φωτιά στην πρωην ΙΝΤΕΡΚΕΜ! Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων!

Μία δεξαμενη με εύλεκτο υλικό-μη τοξικό-πήρε φωτιά κατά την διάρκεια εργασιών από εξειδικευμένο συνεργείο.

Ηδη εχει εχει ενεργοποιηθεί το σύστημα ασφαλείας το οποίο ψύχει τις γύρω δεξαμενές και γίνεται προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Στο σημείο έχουν φθάσει και επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό προσωπικό της εταιρείας έχουν θέσει την φωτιά υπό έλεγχο.Το είδος του υλικού που καίγεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, ειναι μη τοξικό και δεν υπάρχει κίνδυνος από τους εκλυόμενους ρύπους και αέρια στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεδομένου ότι στις εγκαταστάσεις αυτές δεν αποθηκεύονται επικίνδυνα και τοξικά υλικά όπως γινόταν από την προηγούμενη χημική εταιρεία (ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ) του Λαυρεντιάδη.

Νεωτερα σε λίγο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου