ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Β. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: "κε Δήμαρχε από σήμερα η ευθύνη είναι δική σας!" Καταγγελίες κατά Αλημπατέ.. (Δείτε)

Με αυτή την ατάκα η Β. Αμερικάνου έκλεισε το μπαράζ καταγγελιών που έκανε καταθέτοντας και εγγραφα στο Δημοτικό συμβούλιο!!Μετά το αποκαλυπτικό έγγραφο που κατατέθηκε ως γνωμάτευση στην Οικονομική Επιτροπή και το οποίο είχαμε αποκαλύψει πρίν λίγες ημέρες (https://www.eviatoday.news/2020/02/blog-post_45.html) το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η Αμερικάνου καταθέτοντας ..."πακέτο" πολλών προφορικών αναθέσεων της Πρώην Δημάρχου.

Η Β. Αμερικάνου ζήτησε από τον Δήμαρχο "να δώσει εντολή στις υπηρεσίες για έλεγχο και να πράξει ότι προβλέπει ο νόμος (δηλ. καταλογισμό στην Αλημπατε και προσφυγή στον Εισαγγελέα)", λέγοντας χαρακτηριστικά την ατάκα "κε Δήμαρχε από σήμερα η ευθύνη είναι δική σας"!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου