Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ…

Μη σκάσει σεισμός. Επιτόπου ξεφυτρώνουν οι σεισμολόγοι να μας διαφωτίσουν για τον κίνδυνο.  
Με άγνωστα αστέρια της σεισμολογίας που καλούνται να προβλέψουν το σήμερα και το αύριο. Θα γίνουν μετασεισμοί; Αυτός που έγινε ήταν ο κύριος σεισμός ή θα προκύψει άλλος με περισσότερα ρίχτερ.

Και λέει ο σοφός σεισμολόγος, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι ένας προφήτης των σεισμών, αλλά μετασεισμολόγος. Απλά καταγράφει το κούνημα, τα κουνήματα. Ο κοσμάκης, όμως, σώνει και καλά θέλει να ακούσει την καλή κουβέντα και του κάνουν τη χάρη τα κανάλια και οι μετασεισμολόγοι.

Κορονοϊός. Άλλη φάμπρικα βρήκαν τα κανάλια και γενικά τα ΜΜΕ. Τους λειμωξιολόγους. Ξαφνικά η Ελλάδα υποκλίνεται στους εν λόγω επιστήμονες, οι οποίοι αν ζηλεύουν τη δημοσιότητα των ειδικών με τους σεισμούς, θα πρέπει να πάνε πάσο τα κανάλια. Να τα λένε όπως θέλουν να τα ακούνε τα κανάλια.

Και κοντά στους λειμωξιολόγους, με τον κορονοϊό, μπήκαν στο παιχνίδι και οι πνευμονολόγοι. Και οι ψυχολόγοι. Βέβαια. Αφού βάλανε τα δυνατά τους να τρομάξουν τον κόσμο, τα κανάλια καλούν να τον ξετρομάξουν οι ψυχολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου