ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ…

Μη σκάσει σεισμός. Επιτόπου ξεφυτρώνουν οι σεισμολόγοι να μας διαφωτίσουν για τον κίνδυνο.  
Με άγνωστα αστέρια της σεισμολογίας που καλούνται να προβλέψουν το σήμερα και το αύριο. Θα γίνουν μετασεισμοί; Αυτός που έγινε ήταν ο κύριος σεισμός ή θα προκύψει άλλος με περισσότερα ρίχτερ.

Και λέει ο σοφός σεισμολόγος, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι ένας προφήτης των σεισμών, αλλά μετασεισμολόγος. Απλά καταγράφει το κούνημα, τα κουνήματα. Ο κοσμάκης, όμως, σώνει και καλά θέλει να ακούσει την καλή κουβέντα και του κάνουν τη χάρη τα κανάλια και οι μετασεισμολόγοι.

Κορονοϊός. Άλλη φάμπρικα βρήκαν τα κανάλια και γενικά τα ΜΜΕ. Τους λειμωξιολόγους. Ξαφνικά η Ελλάδα υποκλίνεται στους εν λόγω επιστήμονες, οι οποίοι αν ζηλεύουν τη δημοσιότητα των ειδικών με τους σεισμούς, θα πρέπει να πάνε πάσο τα κανάλια. Να τα λένε όπως θέλουν να τα ακούνε τα κανάλια.

Και κοντά στους λειμωξιολόγους, με τον κορονοϊό, μπήκαν στο παιχνίδι και οι πνευμονολόγοι. Και οι ψυχολόγοι. Βέβαια. Αφού βάλανε τα δυνατά τους να τρομάξουν τον κόσμο, τα κανάλια καλούν να τον ξετρομάξουν οι ψυχολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου