CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ!

Έχει βρωμίσει πια. Πως ο κορονοϊός είναι στημένη δουλειά. Κι αν πράγματι είναι, ποιος μπλέχτηκε στην επιχείρηση;
Ποια η ομάδα δράσης από κρατική υπηρεσία ή όχι. Δεν γίνεται να οργανωθεί τέτοιο έργο χωρίς την εμπλοκή έμπειρων ανθρώπων, που επίσημα ή όχι θα αναλάβουν τη βρωμοδουλειά.

Περισσότερο από οκτώ χρόνια ήταν αρχηγός της Μοσάντ. Αυτό σημαίνει ότι ήξερε περισσότερα από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, αλλά και τον Πούτιν, και τον όποιον Ομπάμα ή Τραμπ. Όλα όσα έζησε σαν πρώτο πιστόλι στις μυστικές υπηρεσίες του Ισρήλ και όσα πήρε πρέφα από το πόστο του, τα κουβάλησε μαζί του στον τάφο. Αναφέρομαι στον στρατηγός Μαίϋρ Νταγιάν, που πέθανε στα 71 από καρκίνο, το 2016, σα σήμερα 17 Μαρτίου. Μην μπερδεύουμε τον άγνωστο Μαίυρ με τον πασίγνωστο μονόφθαλμο συμπατριώτη του στρατηγό Μωσέ Νταγιάν (1915-81).

Η Μοσάντ είναι η εθνική υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ. Η νόμιμη, η κρατική επιχείρηση η οποία ασχολείται κατασκοπευτικά με ό,τι παίζει σ΄ όλο το γλόμπο. Δεν είναι ΚΥΠ, που σήμερα την λένε ΕΥΠ, και άντε μέχρι Σκόπια και Κόσοβο να έχει απλωμένες τις κεραίες της. Η CIA, η DEA, το FBI, η πρώην KGB δεν γνωρίζουν περισσότερα από την Μοσάντ, η οποία κάνει παγκόσμιο πρωταθλητισμό στον τομέα της. Αν χρειαστεί να δολοφονήσει κάποιον, τον «εξαφανίζει», τον σαρώνει. Πάντα στο όνομα του εθνικού συμφέροντος του Ισραήλ.

Ασφαλώς και δεν ξέρει κάθε ''πρωτοβουλία'' της Μοσάντ ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας. Δεν χρειάζεται να ξέρει. Η κυβέρνηση θα ενημερώσει απλά την Μοσάντ π.χ. «Φροντίστε να σαμποταριστεί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν», αναφέρομαι σε πραγματικό επεισόδιο. Ο πρωθυπουργός δεν θα προτείνει τον τρόπο δράσης, ούτε θα ενημερωθεί για τις ενέργειες της «υπηρεσίας», της Μοσάντ. Αλλοίμονο. Να πούνε τι θα κάνουν στον μαλάκα ο οποίος για να εκλεγεί το μόνο που τον απασχολεί είναι να μαζεύει ψήφους, και μην πέσουν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις.

Αλλοίμονο. Να «καρφώσουν» στον πρωθυπουργό, τον οποίο πιθανότατα «κατασκοπεύουν» (!), μήπως ξενοπηδάει, μήπως του αρέσουν τα αγοράκια, π.χ. ότι σκοτώσαμε επτά ατομικούς επιστήμονες που δουλεύουν τον εμπλουτισμό ουρανίου του Ιράν. Ότι έχουμε κατάσκοπο στο πρώτο επίπεδο επαφής με τον Ιρανό ηγέτη. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Αν ήταν ηθοποιός, ένας σταρ τραγουδιστής ο Μαίϋρ Νταγιάν θα κυκλοφορούσε η βιογραφία του και ο κόσμος θα μάθαινε ένα κάρο πικάντικες λεπτομέρειες. Πού είναι η ατζέντα του διοικητή της Μοσάντ από το 2008 έως το 2011; Δεν υπάρχει. Δεν υπήρξε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου