ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΑΜΕΤ-ΑΝΟΗΤΟΙ!! Αρνούνται να εφαρμόσουν την νομιμότητα Σπανός-Κελαιδίτης και Σια!! Αναφορές ετοιμάζει ο Μάρκου προς Εισαγγελέα και Ντιτορα!

Παρά το γεγονός οτι ο Επόπτης ΟΤΑ εγγράφως τους προειδοποιεί για τις επιπτώσεις, αρνούνται να εφαρμόσουν τις αποφάσεις συμόρφωσης!!

Σήμερα Δευτέρα που ο Γ. Μάρκου πήγε στην ΔΤΥ να αναλάβει υπηρεσία ως ο νόμιμος προιστάμενος, τόσο ο Κηλίφης όσο και ο Κελαιδίτης ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και τον απέτρεψαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ να αναλάβει υπηρεσία !!
Εξαφανισμένος ήταν ο Φάνης Σπανός!!

Ηδη και σύμφωνα με την προειδοποίηση του Επόπτη ΟΤΑ  ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!

Επίσης οι Κηλίφης και Βαγγελάκος ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ διότι αυθαίρετα και παράνομα καταλαμβάνουν θέσεις οι οποίες σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις ανήκουν σε τρίτους!!

Ηδη ο Γ. Μάρκου, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει αναφορά τόσο προς τον Προιστάμενο Εισαγγελέα Χαλκίδος όσο και προς τον Επόπτη ΟΤΑ κατά των Σπανού-Κελαιδίτη και των Κηλίφη-Βαγγελάκου επισημαίνοντας τα γεγονότα και τις ενέργειες!!


Το θέμα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά πλέον και τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου διότι τόσο η υπόθεση αλλά και οι εξελίξεις είναι πολύ σοβαρές για να περνάνε απαρατήρητες και ασχολίαστες!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου