Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΣΥΡΙΖΟ-ΙΟΣ: Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια μεταξύ Λαμπρίδη-Παπανδρέου!! Η ΧΑΛΚΟΡ βάζει στο .."κάδρο" και τον Υπουργο!!

Μετά την ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα λιμάνια και τις παραχωρήσεις τις οποίες προωθεί ο ΟΛΝΕ και την απάντηση του ΟΛΝΕ σήμερα το πρωί, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής (επί ΣΥΡΙΖΑ) Χρήστος Λαμπρίδης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προσπαθεί να διαψεύσει τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου. 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
Δήλωση σχετικά με ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας ΑΕ
09/3/2020
Σχετικά με την αναφορά στο πρόσωπο μου που περιλαμβάνεται σε σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας (ΟΛΝΕ), προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την ορθή πληροφόρηση της κοινής γνώμης,αναφέρω ότι:
Κατά την σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Ναυτιλίας κατόπιν σχετικού αιτήματος των ενδιαφερόμενων επενδυτών και της Διοίκησης του ΟΛΝΕ, ενημερώθηκε ο μέτοχος, δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο για την επιχειρηματική πρόταση και μόνον. Κατά την σύσκεψη αυτή, δεν ελήφθη καμία απόφαση, ούτε δόθηκε οδηγία για την υλοποίηση της παραχώρησης.  Αντιθέτως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων με τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ μετά τη σύσκεψη, έγινε σύσταση να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία έως ότου αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα αλλά και η πρόταση του επενδυτή σε κάθε επίπεδο. Περαιτέρω ουδεμία άλλη σύσταση ή οδηγία υπήρξε και οι ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ αναφορικά με τη συγκεκριμένη παραχώρηση αποτελούν δικές της πρωτοβουλίες.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΌΓΟ ΑΥΤΌ
Καλώ τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του ΟΛΝΕ να ανακαλέσουν ΔΗΜΌΣΙΑ όσα ψευδή αναφέρουν περί του προσώπου μου στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα, άλλως θα διενεργήσω τα νόμιμα δια της δικαστικής οδού
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣπρώην Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων 


Απάντηση από τον Παπανδρέου

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε στην δημοσιότητα έγγραφο, το οποίο διαψεύδει τον πρώην Γενικό Γραμματέα με την εξής υποσημείωση:
Προς ενημέρωση των αναγνωστών σας και προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τους ισχυρισμούς του κ. Λαμπρίδη σας αποστέλλω σχετικό έγγραφο της εταιρείας ELVALHALKOR η οποία αναφέρεται αναλυτικά στις αποφάσεις που ελήφθησαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του κ. Λαμπρίδη.

Στο δεύτερο μέρος της επιστολής της ο Ομιλος Στασινόπουλου "βάζει στο κάδρο" και τον Υπουργό Ναυτιλίας κο Κουβελη!!
Ακόμη στο έγγραφο ο Ομιλος κάνει λόγο "για γνωμάτευση από τον ΟΛΝΕ για την παραχώρηση, για να εγκριθεί τελικώς από τον αρμόδιο Υπουργό"!!
Δηλαδή η ιδια η ΧΑΛΚΟΡ (το εγγραφο της οποίας εδωσε στη δημοσιότητα ο Παπανδρέου) αναιρεί τα οσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου