ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!! 73χρονος κρούσμα κορονοιού στην Λίμνη!

Ενας 73χρονος Λιμνιώτης διαγνώστηκε με κοροναιό και μεταφέρθηκε επειγόντως στον Ευαγγελισμό οπου επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα!


Οι πρώτες πληροφορίες λένε οτι κόλησε από την γυναίκα του η οποία πρόσφατα ειχε επσκεφθεί την Αθήνα και ηδη βρίσκονται σε καραντίνα κατ' οικον με τις δύο κόρες της!

Γίνεται επίσης ιχνηλάτησης των επαφών τόσο του 72χρονου οσο και της συζύγου του για να εξετασθεί η περίπτωση μετάδοσης σε τρίτα πρόσωπα.

Κλείνουν και τα ιδιωτικά ιατρεία στην Λίμνη που είχε επισκεφθεί ο ασθενής για εξετάσεις και οι ιατροί σε κατ οικον καραντίνα!

Ηδη ο Δήμος από τις προηγούμενες ημέρες εχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στους δημόσιους χώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου