ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Λίμνη Ευβοίας:Κλειστά τα απογεύματα τα καταστήματα τροφίμων- οπωροπωλεία- κρεοπωλεία λόγω του κρούσματος κορωνοϊού

Kλειστά θα παραμένουν τα απογεύματα τα καταστήματα τροφίμων- οπωροπωλεία- κρεοπωλεία μετά και τον πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λίμνη.
Γιάννης Τριανταφύλλου: Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Λίμνη, πάρθηκε η απόφαση από την δημοτική αρχή και σε συνεννόηση με τον εμπορικό σύλλογο Λίμνης τα καταστήματα τροφίμων- οπωροπωλεία- κρεοπωλεία, τα απογεύματα να παραμένουν κλειστά για την ασφάλεια όλων.

Παρακαλούμε να προτιμάτε για τα ψώνια σας την διανομή κατ’οίκον και να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις σας. Από αύριο Δευτέρα 30/3/2020 το ωράριο λειτουργίας θα είναι μόνο πρωινές ώρες 8.00- 14.00.

Μην ξεχνάτε ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου