ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Χαλκιδέος νταλικέρης έσπασε την καραντίνα – Τον «έδωσε» η μητέρα του

Άσχημη εξέλιξη είχε η απόφαση ενός νταλικέρη να σπάσει την καραντίνα που του είχε επιβληθεί, καθώς η μητέρα του αποφάσισε να τον «δώσει» στις αρχές.
Ο εν λόγω οδηγός γύρισε στις 22 Μαρτίου από ταξίδι στην Ισπανία και ως εκ τούτου έπρεπε να μείνει για 14 ημέρες στην προβλεπόμενη καραντίνα. Γύρισε στο πατρικό του στη Χαλκίδα, όμως εκεί τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα.

Έτσι, οι προστριβές με τη μητέρα του, τον οδήγησαν στο να φύγει για Αθήνα, κάτι που έθεσε σε κίνδυνο τον ίδιο και τον υπόλοιπο κόσμο με τον οποίο ήρθε σε επαφή.
Η καταγγελία της μητέρας του

Μόλις η αναχώρησή του έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του, εκείνη τον κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές. Λίγο αργότερα, ο γιος της εντοπίστηκε στην πλατεία Ομονοίας, στην Αθήνα, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στη Χαλκίδα και θα αναγκαστεί να πληρώσει και το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που έχει οριστεί για τέτοιες περιπτώσεις.

politik.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου