Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Χαλκιδέος νταλικέρης έσπασε την καραντίνα – Τον «έδωσε» η μητέρα του

Άσχημη εξέλιξη είχε η απόφαση ενός νταλικέρη να σπάσει την καραντίνα που του είχε επιβληθεί, καθώς η μητέρα του αποφάσισε να τον «δώσει» στις αρχές.
Ο εν λόγω οδηγός γύρισε στις 22 Μαρτίου από ταξίδι στην Ισπανία και ως εκ τούτου έπρεπε να μείνει για 14 ημέρες στην προβλεπόμενη καραντίνα. Γύρισε στο πατρικό του στη Χαλκίδα, όμως εκεί τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα.

Έτσι, οι προστριβές με τη μητέρα του, τον οδήγησαν στο να φύγει για Αθήνα, κάτι που έθεσε σε κίνδυνο τον ίδιο και τον υπόλοιπο κόσμο με τον οποίο ήρθε σε επαφή.
Η καταγγελία της μητέρας του

Μόλις η αναχώρησή του έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του, εκείνη τον κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές. Λίγο αργότερα, ο γιος της εντοπίστηκε στην πλατεία Ομονοίας, στην Αθήνα, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στη Χαλκίδα και θα αναγκαστεί να πληρώσει και το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που έχει οριστεί για τέτοιες περιπτώσεις.

politik.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου