Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020

Φθάσανε τα ..μπιλιέτα απο την Εισαγγελία στην Ερέτρια!! (ΔΕΙΤΕ)

Πολλοί πρώην και νύν σύμβουλοι του Δήμου Ερετρίας και μαζί η .. Δήμαρχος και κάθε "άλλος" εμπλεκόμενος παρέλαβαν κλήτευση ως "υποψήφιοι κατηγορούμενοι"!!

Φαίνεται οτι ο αρμόδιος Εισαγγελέας εξέτασε την μύνηση που είχε κατατεθεί "για τις μεθοδεύσεις και τις αποφάσεις στην υπόθεση ΘΕΑΛΟΣ" και έδωσε αυτεπάγγελτη κατεπείγουσα εντολή για παροχή εξηγήσεων (ανάκριση) αφού ήδη έχει προ- σχηματιστεί το ..βαρύ κατηγορητήριο.
Ηδη στην Ερέτρια έχει προκληθεί αναταραχή, αφού η υπόθεση ειναι ...δεμένη καλά από την έκθεση των  Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ενώ όσοι είχαν αποκαλύψει την εν λόγω υπόθεση μεταξύ των οποίων και η κα Αμερικάνου είχαν αντιμετωπίσει την απαξία από τα πρωτοπαλήκαρα της Αλημπατέ!! 

Δείτε την κλήτευση....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου