ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Φθάσανε τα ..μπιλιέτα απο την Εισαγγελία στην Ερέτρια!! (ΔΕΙΤΕ)

Πολλοί πρώην και νύν σύμβουλοι του Δήμου Ερετρίας και μαζί η .. Δήμαρχος και κάθε "άλλος" εμπλεκόμενος παρέλαβαν κλήτευση ως "υποψήφιοι κατηγορούμενοι"!!

Φαίνεται οτι ο αρμόδιος Εισαγγελέας εξέτασε την μύνηση που είχε κατατεθεί "για τις μεθοδεύσεις και τις αποφάσεις στην υπόθεση ΘΕΑΛΟΣ" και έδωσε αυτεπάγγελτη κατεπείγουσα εντολή για παροχή εξηγήσεων (ανάκριση) αφού ήδη έχει προ- σχηματιστεί το ..βαρύ κατηγορητήριο.
Ηδη στην Ερέτρια έχει προκληθεί αναταραχή, αφού η υπόθεση ειναι ...δεμένη καλά από την έκθεση των  Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ενώ όσοι είχαν αποκαλύψει την εν λόγω υπόθεση μεταξύ των οποίων και η κα Αμερικάνου είχαν αντιμετωπίσει την απαξία από τα πρωτοπαλήκαρα της Αλημπατέ!! 

Δείτε την κλήτευση....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου