Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020

Μυστικά ο Λαμπρίδης στη Χαλκίδα! Σύσκεψη στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ...

Ο πρώην γεν. γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας συναντήθηκε με τα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ,  χωρίς τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ!!


Ο λόγος της επίσκεψης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η οργάνωση τμήματος Λιμενικής Πολιτικής στην Ν.Ε. με επικεφαλής τον Μπάρμπα η τον Πασβαντίδη που ήταν και μέλη του ΔΣ του ΟΛΝΕ, αλλά και η παραχώρηση της προβλήτας στον ομιλο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και θα βγεί σχετική ανακοίνωση εντός των επομένων ημερών.

Ομως συζητήθηκαν και τα θέματα του ΟΛΝΕ επί ημερών του "asset" του ΣΥΡΙΖΑ Α. Παπανδρέου  στον οποίον αναφέρθηκαν με καθόλου κολακευτικά λόγια για τα "έργα και τις ημέρες του" ενώ ο Λαμπρίδης υπενθύμισε ότι "λόγω της επιλογής του και με τον τρόπο που αυτή έγινε εχει μπλεξίματα σοβαρά με την δικαιοσύνη".

Αργά το ..θυμηθήκατε "σύντροφοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου