ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Μυστικά ο Λαμπρίδης στη Χαλκίδα! Σύσκεψη στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ...

Ο πρώην γεν. γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας συναντήθηκε με τα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ,  χωρίς τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ!!


Ο λόγος της επίσκεψης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η οργάνωση τμήματος Λιμενικής Πολιτικής στην Ν.Ε. με επικεφαλής τον Μπάρμπα η τον Πασβαντίδη που ήταν και μέλη του ΔΣ του ΟΛΝΕ, αλλά και η παραχώρηση της προβλήτας στον ομιλο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και θα βγεί σχετική ανακοίνωση εντός των επομένων ημερών.

Ομως συζητήθηκαν και τα θέματα του ΟΛΝΕ επί ημερών του "asset" του ΣΥΡΙΖΑ Α. Παπανδρέου  στον οποίον αναφέρθηκαν με καθόλου κολακευτικά λόγια για τα "έργα και τις ημέρες του" ενώ ο Λαμπρίδης υπενθύμισε ότι "λόγω της επιλογής του και με τον τρόπο που αυτή έγινε εχει μπλεξίματα σοβαρά με την δικαιοσύνη".

Αργά το ..θυμηθήκατε "σύντροφοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου