ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

''Θα σας πνίξουν οι μουσουλμάνοι''. Το έλεγε φόρα παρτίδα η πολύ μεγάλη, η παγκόσμια δημοσιογράφος Οριάνα Φαλάτσι.

''Έχετε ανοίξει τις πόρτες της Ευρώπης στους Άραβες και τους Ασιάτες και κάποια στιγμή θα χάσετε το λογαριασμό''.

Την γράψανε κανονικά την Ιταλίδα και την λέγανε «χρυσαυγήτισσα». Ότι η μακαρίτισσα εξελίχθηκε σε ακροδεξιά. Ότι έγινε φασίστρια αυτή η πρώην κομουνίστρια.

Στην Αγγλία το έργο έφθασε μέχρι να πουλιούνται και εκκλησίες. Να τις αγοράζουν μουσουλμάνοι. Φοβερά πράγματα. Τι, μονάχα γήπεδα και ποδοσφαιρικές ομάδες θα κουμαντάρουν οι πακετάτοι αλλοδαποί; Και τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες και πολυκαταστήματα αγοράζουν οι πλούσιοι του Ισλάμ. Ειδικά στην Αγγλία. Και περισσότερο στην Αγγλία από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, τους κάνουν πεοθηλασμό. Όπως το λέω.

Η πάλαι ποτέ αυτοκρατορία, η βρετανική, η μπρεξικάτη σήμερα έχει ανοίξει τα πόδια σε εμίρηδες και σείχηδες, αγάδες και πασάδες. Έτσι και τα μουσουλμανικά κεφάλαια αποσυρθούν από τις τράπεζες της Αγγλίας, κάηκε το κουλούρι τους.

Είπαμε. Η Οριάνα Φαλάτσι, που είχε φλογερό ειδύλλιο με τον δικό μας Αλέκο Παναγούλη, τον αληθινά αντιστασιακό, άσχετο αυτό, είχε πει: ''Η ώρα ήλθε να πληρώνουν οι Ευρωπαίοι τις σταυροφορίες ενάντια των πιστών του Μωάμεθ''. Δικά της αξέχαστα λόγια.
Δεν είπαμε! Γιατί οι ''άπιστοι'' αγοράζουν τις εκκλησίες τις χριστιανικές. Εσύ τι λες; Να εκχριστιανιστούν τα παιδιά τους. Να τις κάνουν τζαμιά. Τι άλλο; Έχει δρόμο ακόμα το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου