ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗΣ: "Είναι σκάνδαλο, αλλά μέχρι ...εκεί"!! Κριτική μεν, αλλά ενέργεια ..καμμία!!

"Ναι μεν ...αλλά" ο πρώην Δήμαρχος για την "σκανδαλώδη" ανάθεση-δώρο της Οικονομικής Επιτροπής σε εργολάβο!!


Ο Χρ. Παγώνης μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και ερωτηθείς σχετικά για τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής ¨τις χαρακτήρισε ως σκανδαλώδεις τόσο από την πλειοψηφία οσο και την Δήμαρχο"!

Ομως ο Παγώνης ερωτηθείς ..πιεστικά από τον δημοσιογράφο για το "εαν θα ασκήσει τις δυνατότητες που του δίνει ο νόμος για προσφυγή κατά της απόφασης ανάθεσης τόσο στην επιτροπή του προσυμβατικού ελέγχου οσο και στην αποκεντρωμένη" ο Παγώνης δεν απάντησε ξεκάθαρα!!!
Η εκτίμηση μας είναι οτι "θα το αφήσει έτσι, και για ...άλλους λόγους"!

Ούτε κουβέντα όμως για την σκανδαλώδη αυτή απόφαση ανάθεσης και από τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, του Καθαροσπόρη, του Καλαθέρη και του Σταματούκου!!
Γιατί αραγε;

Ακούστε τον Χρ. Παγώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου