Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗΣ: "Είναι σκάνδαλο, αλλά μέχρι ...εκεί"!! Κριτική μεν, αλλά ενέργεια ..καμμία!!

"Ναι μεν ...αλλά" ο πρώην Δήμαρχος για την "σκανδαλώδη" ανάθεση-δώρο της Οικονομικής Επιτροπής σε εργολάβο!!


Ο Χρ. Παγώνης μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και ερωτηθείς σχετικά για τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής ¨τις χαρακτήρισε ως σκανδαλώδεις τόσο από την πλειοψηφία οσο και την Δήμαρχο"!

Ομως ο Παγώνης ερωτηθείς ..πιεστικά από τον δημοσιογράφο για το "εαν θα ασκήσει τις δυνατότητες που του δίνει ο νόμος για προσφυγή κατά της απόφασης ανάθεσης τόσο στην επιτροπή του προσυμβατικού ελέγχου οσο και στην αποκεντρωμένη" ο Παγώνης δεν απάντησε ξεκάθαρα!!!
Η εκτίμηση μας είναι οτι "θα το αφήσει έτσι, και για ...άλλους λόγους"!

Ούτε κουβέντα όμως για την σκανδαλώδη αυτή απόφαση ανάθεσης και από τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, του Καθαροσπόρη, του Καλαθέρη και του Σταματούκου!!
Γιατί αραγε;

Ακούστε τον Χρ. Παγώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου