Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΠΡΟΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Γιατί να μην το ξανακάνουν; Να αμολύσουν πάλι έναν ιό και να πετύχουν αυτό που θέλουν. Απλό είναι. 
Και εύκολα φτιάνουν τη δουλειά. Σα να τοποθετείς ένα μακρύ φυτίλι, το σπιρτώνεις και το πράμα πάει μόνο του. Ο εμπρηστής απλά παρακολουθεί την πορεία της φλόγας μέχρι να φτάσει στον προορισμό της... Και όσους πάρει ο χάρος.

Στόχος δεν είναι να σκοτωθούν τόσοι ή περισσότεροι. Αδιάφορο. Ο στόχος να πάρει φωτιά το μπουρλότο είναι άλλος. Ο πλανήτης όλος να πέσει στο λούκι εκείνο, κατά πως το προγραμμάτισε ο αόρατος, ο άγνωστος και πάντα ασύλληπτος και αιώνιος αρχιτρομοκράτης.

Δεν πρόκειται για τρέλα. Ούτε για χόμπυ. Να το διασκεδάζει παρακολουθώντας το κατόρθωμα του. Κυβερνήσεις και λαοί να τρέχουν και να μη φτάνουν. Όχι τέτοιες γραφικότητες. 

Πρόκειται για μπίζνες στόρυ. Πάντα. Είναι ο άρχων του σύμπαντος. Η γη βρίσκεται στα χέρια του. Στη φούχτα του μέσα.
Χθες εκείνο. Σήμερα αυτό. Αύριο κάτι άλλο. Τόσο εύκολα. Τόσο αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου