ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΡΑΔΙΟ1 32 χρόνια πριν, τέτοιες μέρες!! Δια χειρός Χρήστου Κουτσαύτη. (ακούστε)


Τον Δεκέμβρη του 1990 ο Χρήστος Κουτσαύτης επικοινώνησε τηλεφωνικά, μέσω της εκπομπής του στο «Ράδιο1 98.1», με δεκαεννέα ξεχωριστούς δημιουργούς, ερμηνευτές και ερμηνεύτριες από το χώρο του λαϊκού τραγουδιού, που με τη συνοδεία ενός τραγουδιού τους, έστειλαν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.


*Ο Χρήστος Κουτσαύτης γεννήθηκε το 1954 στη Χαλκίδα, μεγάλωσε ακούγοντας τους σπουδαίους λαϊκούς συνθέτες και τραγουδιστές και το 1989 βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο του νεοσύστατου, τότε, «Ράδιο Ένα» της Χαλκίδας, παρουσιάζοντας, για δέκα χρόνια, τις δικές του μουσικές εκπομπές. 


Ακουστε τους....

Νίκος Περγιάλης, Kούλης Σκαρπέλης, Ρένα Στάμου, Στέλιος Βαμβακάρης, Δημήτρης Ευσταθίου, Μπάμπης Τσετίνης, Δούκισσα, Περικλής Περάκης, Γιώργος Ζαμπέτας, Νίκος Καρανικόλας, Μιχάλης Δημητριάδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Ηλίας Κλωναρίδης, Κατερίνα Κόρου, Γιάννης Μπογδάνος, Λεωνίδας Βελής, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Τζένη Βάνου και ο Στέλιος Καζαντζίδης, εστειλαν τις ευχές τους στους ακροατές του ΡΑΔΙΟ1 98.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου