Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Δημ. Μανούσου "Μας αγνοεί η Δήμαρχος παρά τις υποσχέσεις να συζητήσουμε για τα αδέσποτα!!" Τι απαντά ο Γιαννούκος... (ακούστε)


Τα ..."παράπονα" στη Δήμαρχο από τους φιλόζωους για την κατάσταση που επικρατεί στα αδέσποτα και για την κατάσταση στο κυνοκομείο μίλησε η Δ. Μανούσου!

Η κα Μανούσου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και την Ναντίν Γρηγορίου επισημαίνοντας την αδιαφορία της Δημάρχου αλλά και της Δημοτικής αρχής τοσο για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό κυνοκομείο αλλά και με τα αδέσποτα στους δρόμους οπου συμπολίτες μας ρίχνουν φόλες!!

Ακούστε τι λέει...


Απαντήσεις προσπάθησε να δώσει ο αρμόδιος για το κυνοκομείο και τα αδέσποτα Πρόεδρος της κοινότητας Χακίδος Θ. Γιαννούκος.

Ακούστε τι λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου