ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Υπάρχει πολιτικό κενό, που πρέπει να καλυφθεί!! Θα είμαι παρών!" (ακούστε)


Με αφορμή δήλωση για τα χρέη του εμπορικού κόσμου, βγάλαμε ...λαβράκι!!


Κατά την διάρκεια συζήτησης στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου για τις επιπτώσεις του κορονοιού στην .."αγορά και τους επαγγελματίες" μοιραία φθάσαμε και στο ερώτημα ..για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Εκεί προστέθηκε και ερώτημα ακροατών για "το πολιτικό μέλλον του!

Ακούστε τι λέει...Οι απόψεις του "υπουργού" για τους επαγγελματίες....

"Οι παρατάσεις στα χρέη του εμπορικού κόσμου δεν οδηγούν πουθενά πλέον. Οσοι επιζήσουν θα πληρώνουν φόρους και δόσεις χρεών 2019, 2020 και 2021 για πολλά χρόνια και πρακτικά θα ζουν για να πληρώνουν. Πρέπει να γίνει κούρεμα χρεων, να ανοίξει η χρηματοδότηση από τράπεζες και να μονιμοποιηθούν οι φοροελαφρυνσεις. Αλλη συνταγή δεν υπάρχει. Η μεσαία τάξη είναι στο κόκκινο πιο πολύ από την εποχή των μνημονίων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου