Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Ο μοναδικός πεζόδρομος - ποδηλατόδρομος της Χαλκίδας θα έπρεπε να είναι ένα κόσμημα. (ΑΚΟΎΣΤΕ)


Θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί με μέριμνα για να φεύγουν τα νερά της βροχής ώστε να μην λιμνάζουν μαζί με το χώμα που παρασύρουν. 

Θα έπρεπε να περνάει καθημερινά το καθαριστικό όχημα του Δήμου για να τον κρατάει καθαρό, τα ανακλαστικά και η διαγράμμιση να είναι ευδιάκριτα και η τροχαία να περνάει καθημερινά και να κάνει αυτό που χρειάζεται με τους παραβάτες, που αδιαφορούν για τον πεζόδρομο αρκεί να κάνουν τη 《δουλειά》τους. 
Έχουμε μία καταπληκτική πόλη που ο δήμος όλα τα χρόνια κάνει αυτό που χρειάζεται για να την υποβαθμίσει. 

Πείτε μου σε ποια άλλη πόλη έχουν τέτοιο βρωμερό και τρισάθλιο πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο. 
Γεώργιος Άαπτος Δημητράκης

Ακούστε τι είπε στην Ναντίν Γρηγορίου στο ΡΑΔΙΟ1....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου