ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Οικονομικό Επιμελητήριο "Μιά κοινωνική δράση"


"Η Τοπική Διοίκηση του 9ου Π.Τ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους.....
 ....που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες  δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, στερούμενοι βασικών αγαθών, για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται, οργανώνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα, αλεύρι, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, παιδικές τροφές κ. α.) και ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας  ( παιδικές πάνες, σαμπουάν, σαπούνια, απορρυπαντικά) τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες στους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας.

Καλούμε τα μέλη μας και όσους συμπολίτες επιθυμούν να προσφέρουν την βοήθειά τους.
Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνει στα γραφεία του 9ου Π.Τ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2221080710."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου