Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

ΕΕΕΕΚ "Δεν είχε πρόταση η Βάκα! Σύρθηκε με καθυστέρηση στην κοινή πρόταση Συλλόγου και Περιφέρειας!!" (ακούστε)


Με καθυστέρηση μηνών η Δήμαρχος Χαλκιδέων συμφώνησε για την προσωρινή μεταφορά του ΕΕΕΕΚ στο Τάγμα Πεζοναυτών!!!


Σήμερα ανακοίνωσε την σύμφωνη γνώμη της στο σύλλογο και την Δντρια του σχολείου πιεζόμενη από την κατακραυγή της κοινωνίας η οποία εκφράστηκε σε πολαπλά επίπεδα.

Ακατ_ανόητη πολιτική συμπεριφορά από την Δήμαρχο που θα μπορούσε να πάρει πάνω της το θέμα από την πρώτη στιγμή και να κερδίσει πόντους αλλά φαίνεται οτι "λογάριασε χωρίς τον ...ξενοδόχο!"

Εν τέλει, ολα καλά και τώρα το ...μπαλάκι πέφτει στον Σπανό για την υλοποίηση του έργου!!

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 ο Νίκος Αλμπάνης αμέσως μετά την συνάντηση....


(θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά μέρες που ειναι....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου