Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Τρέχανε και δεν ...φτάνανε!! Η αποκάλυψη έφερε αποτέλεσμα!! Υπεγράφη "αυθημερόν" η ΑΕΠΠΟ για την Μονάδα Επεξεργασίας(ΜΕΑ) (δείτε και ακούστε)


Οι αποκαλύψεις του Καθαροσπόρη έφεραν άμεσο και ...αυθημερόν αποτέλεσμα!

Η Απόφαση-Εγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων για την ΜΕΑ, που ηταν ..παρατημένη και βαλτωμένη εδώ και ενάμισυ στα γραφεία του Ντίτορα, υπεγράφη και αναρτήθηκε στη Διαύγεια αυθημερόν (15/12), δηλαδή ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!! (και οχι όπως υποστηρίζει "μαιμού" πληροφορία που διακινήθηκε στο διαδίκτυο ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ, αντί να το ..διασταυρώσουν πρώτα)

Φαίνεται οτι "δεν αντεξαν τον ...διασυρμό από τις αποκαλύψεις "οι δύο ..αρχοντες" και άρχισαν τα τηλέφωνήματα και τις .."πιέσεις" στον Ντίτορα "να αφήσει τα ...καπρίτσια με τον Τσοκανή" και να υπογραφεί-αναρτηθεί ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ"  η ΑΕΠΠΟ!

Οπερ και εγένετο....

Ακούστε την αποκάλυψη του Β. Καθαροσπόρη στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Δείτε και το ...αποκαλυπτικό δημοσίευμα...

Δείτε και τα "ντοκουμέντα" (που διαψεύδουν το ..μαιμού δημοσίευμα)....

Δείτε την ωρα υπογραφής-ανάρτησης στη Διαύγεια...


ΔΕΙΤΕ  αποφαση και την ημερομηνία....Εν τέλει χαιρόμαστε από την εξέλιξη αυτή που θα ..ξεβαλτώσει ένα έργο υψους 40.000.000 και θα λύσει το πρόβλημα των αποριμμάτων!!

*Το ..."μαιμού" δημοσίευμα, για ευνόητους λόγους, δεν το δημοσιεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου