ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ο τομέας του Πολιτισμού βάλλεται από την πανδημία και το Lockdown. Ο Δημήτρης Λιανοστάθης στο Ράδιο 1 (Ακούστε τον)


Ο Δημήτρης Λιανοστάθης απο τον Σύλλογο Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας "Τ' Αλωνάκι", μίλησε στο Ράδιο 1 και τη Ναντίν Γρηγορίου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια πλειάδα επαγγελμάτων που βιοπορίζονται μέσω του κλάδου του πολιτισμού καθώς και τη στέρηση των πολιτών να εκφραστούν και να συμμετέχουν σε πολιτιστικές δράσεις.


Όπως τόνισε οι Σύλλογοι αλλά και γενικά ο κλάδος του Πολιτισμού έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σ' ότι αφορά την κρατική μέριμνα, ενώ το πλήγμα που έχουν δεχθεί απο τα δύο lockdown είναι τεράστιο, με οικονομικές συνέπειες που πλήττουν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Ωστόσο, ο Σύλλογος "Τ' Αλωνάκι" μέσω του καναλιού του στο youtube, τα Χριστούγεννα, θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθήσουν δωρεάν και να απολαύσουν τη μεγάλη Παράσταση που είχαν δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου