ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΛΙΜΝΗ "Με μία ψήφο παραπάνω(!!) πέρασε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 του Δήμου ο Τσαπουρνιώτης!!


Αλλάζει το σκηνικό με τους συσχετισμούς στο Δημοτικό Συμβούλιο;


Δεν έκλεισε καλά-καλά ένα χρόνο ο Τσαπουρνιώτης στον Δημαρχιακό θώκο, και η Αντιπολίτευση αποφάσισε να κάνει "αντιπολίτευση" στην Δημοτική Αρχή!

Η αρχή έγινε με αφορμή την "ενημέρωση για τα έργα του Ζορμπά" (θα μας απασχολήσει το θέμα αργότερα) και την κριτική στάση του Στεργίου, αλλά και τις "αποκαλύψεις" του Τσαπουρνιώτη!!

Η υπερψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2021 με μόλις μία φήφο (12 υπέρ-10 λευκά και 1κατά) δείχνει πόσο ευθραυστη είναι η πλειψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό πρέπει να το λάβει πολυ σοβαρά ο Τσαπουρνιώτης εχοντας και ως προηγούμενο αυτά που έπαθε ο πρώην Δήμαρχος Καλυβιώτης!

Η συνέχεια στα τεκταινόμενα στον Δήμο θα είναι ενδιαφέρουσα αναλόγως της στάσης της Αντιπολίτευσης αλλά και των χειρισμών του Τσαπουρνιώτη!!

Είδωμεν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου