ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Κανένα κρεβάτι εντατικής για τους "ατυχηματίες" Ευβοείς!! Ανάλγητη η Συμπεριφορά της Διοίκησης του Νοσοκομείου!!


Αποκαλυπτικές ηταν οι δηλώσεις Αγγελάτου και Αναγνώστου!!

Σε ερώτημα μας "αν υπάρξει ανάγκη, λόγω σοβαρού ατυχήματος η ασθένειας, να χρειαστεί άμεση νοσηλεία σε κρεβάτι εντατικής" και οι δύο συνομιλητές μας μας απάντησαν οτι "θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στην Αθήνα η την Λαμία"!!

Δηλαδή θα διακινδυνέψουν την ζωή του ασθενούς επειδή ο Διοικητής κος Χατζημαργαρίτης δεν μεριμνά να κρατήσει 1-2 κρεβάτια ΜΕΘ για τις ανάγκες των Ευβοέων, μόνο και μόνο για να μην ...δυσαρεστήσει τον Υπουργό Υγείας και εχουν διαθέσει αποκλειστικά όλες τις κλίνες ΜΕΘ σε ασθενείς COVID-19 που μεταφέρονται από άλλες περιοχές της  Ελλάδας στην Χαλκίδα!!

Επιβάλεται η παρέμβαση του Εισαγγελέα για το θέμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου