Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια για όλες τις γυναίκες της Ελλάδας. Η αντιπρόεδρος του "Άλμα Ζωής" στο Ράδιο 1 (ακούστε)


Το πρόγραμμα της Novartis Hellas «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», για τις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων - Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.) και με την υποστήριξη των Συλλόγων «Άλμα Ζωής» συνεχίζεται και φέτος σε ψηφιακή μορφή. 

Μηδενίζοντας τις γεωγραφικές αποστάσεις, δίνεται η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες να παρακολουθήσουν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πάντα από την ασφάλεια του σπιτιού τους. 

Η παρακολούθηση των εργαστηρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΑΝΩΝΥΜΗ, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή. Από τις 07 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε εργαστήρια μουσικοθεραπείας, δραματοθεραπείας, χοροκινητικής θεραπείας - Yoga therapy και εικαστικής θεραπείας, και να παρακολουθούν ηλεκτρονικά, μία φορά την εβδομάδα και για διάστημα δέκα εβδομάδων, το εργαστήριο της επιλογής τους.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όσα μεμονωμένα σεμινάρια με συμβουλές μαγειρικής, υγιεινής διατροφής και μακιγιάζ επιλέξουν.

Για τους στόχους του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής", αλλά και για το Πρόγραμμα "Είσαι Γυναίκα, είσαι Δύναμη", μίλησε στο Ράδιο 1 και τη Ναντίν Γρηγορίου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ.Παρασκευή Μιχαλοπούλου.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου