ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΙSIS ετοιμάζει επιθέσεις τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη, αποκαλύπτει πρώην πράκτορας της ΜΙ6


Η τρομοκρατική οργάνωση ΙSIS προετοιμάζει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, για να πάρει εκδίκηση για τα σκίτσα του Μωάμεθ , σύμφωνα με πρώην πράκτορα της ΜΙ6.


Σύμφωνα με τον Aimen Dean, ο οποίος επί 8 χρόνια είχε διεισδύσει στους κόλπους της Αλ Κάιντα, ο Abou Omar al-Shishani, υψηλόβαθμό στέλεχος του ISIS, που επιβιώσε από αμερικανικούς βομβαρδισμούς το 2016, σχεδιάζει να στείλει εξτρεμιστές στην Ευρώπη, από τη Συρία και τη Λιβύη μέσω της Τουρκίας διασχίζοντας τη Μεσόγειο.

«Ο σχεδιασμός του είναι οι επιθέσεις να πραγματοποιηθούν όταν θα γίνει μερική άρση του εμπάργκο για τις γιορτές των Χριστουγέννων», υποστήριξε ο Aimen Dean κατά τη διάρκεια του συνεδρίου International Security Week, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Ο ίδιος υπογράμμισε πως πρόσφατα οι επικεφαλείς του ISIS, ότι έχει απομείνει από την τρομοκρατική οργάνωση, συγκέντρωσαν πρόσφατα 366 εκατομμύρια ευρώ από εγκληματικές ενέργειες, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Aimen Dean δήλωσε επίσης πως η τρομοκρατική οργάνωση δινει ιδιαίτερη σημασία σ αυτές τις επιθέσεις που απο την εποχή της κατάρρευσης της, πραγματοποεί τρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Δύση με μοναχικούς λύκους.

Η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά τις τρείς τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα τους προηγούμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου