ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ "Θα υπάρξει ειδική μέριμνα της περιφέρειας για τον κλάδο της εστίασης;"


Σε οριακό σημείο έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στις μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης.


Τα επιδημιολογικά δεδομένα και η αδυναμία της Κυβέρνησης, να εκπονήσει έγκαιρα ένα επαρκές σχέδιο προστασίας, έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες επιχειρηματίες και στην Στερεά Ελλάδα.
Ειδικά ο κλάδος της εστίασης, που έχει παύσει καθολικά και δεν διαφαίνεται να επαναλειτουργεί σύντομα, κινείται στα όρια της καταστροφής.
Το πρόγραμμα στήριξης της ΠΣΤΕ, που μετά κόπων και βασάνων. έφτασε τα 25 εκατομμύρια και είναι από τα χαμηλότερα, κάλυψε μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι επιχειρήσεων.
Ερωτάστε κ. περιφερειάρχη:
* Είναι στο σχεδιασμό σας ένα νέο πρόγραμμα, που θα στηρίζει καθολικά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, με περισσότερο ευέλικτα κριτήρια και χωρίς τον αποκλεισμό εκείνων που έκαναν έναρξη εργασιών από 1/1/2020, βάση και των προδιαγραφών που ζητούν τα επιμελητήρια και επιμέρους σωματεία;
* Θα υπάρξει ειδική μέριμνα της περιφέρειας για τον κλάδο της εστίασης;

(Δείτε περισσότερα στο: stereayperoxis.blogspot.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου