Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "Μυστικός Δείπνος-Συνάντηση" Δημάρχου με ..."επιλεγμένους" εργολάβους εν οψει των ...έργων!!


Το ..."φιλέτο των εκατομυρίων" για τα έργα λόγω πλημμυρών στο τραπέζι των 2 συναντήσεων!!!


Ετοιμάζονται τα .."μαχαιροπήρουνα" για το μεγάλο φαγοπότι στα έργα που θα εκτελεσθούν με την διαδικασία του "κατεπείγοντος" (σωστά) αλλά με κλειστή διαδικασία δια προσκλήσεων από τον Δήμαρχο(λάθος)!!

Ετσι ο ..Δήμαρχος μάζεψε "δύο ..παρτίδες εργολάβων" σε δύο διαφορετικά γκρούπ και τους ενημέρωσε τόσο για την λίστα των έργων που θα μοιράσει (χωρίς ακόμη το θέμα να εχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο) οσο και για την διαδικασία των αναθέσεων που θα ακολουθήσει!!

Συμφωνα με πληροφορίες* που εφθασαν σε εμάς "ο Δήμαρχος τους κάλεσε να τα βρούν μεταξύ τους για να μην μείνει κανείς ...παραπονεμένος" οπερ σημαίνει μεθερμηνευόμενο "βρείτε τα πως θα στήσετε τα έργα για να μην υπάρξουν μεγάλες εκπτώσεις"!!

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουμε στο παρελθόν αποκαλύψει "στις διαδικασίες στησίματος των έργων ..καλούνται 3-4 εργολάβοι που εχουν συμφωνήσει ποιός θα πάρει το έργο και πόσο θα είναι το κολόκουρο και τις εκπτώσεις που θα δώσει ο καθένας"!

Το ..."μπιλιέτο" πάει στον εκάστοτε Δήμαρχο η Περιφερειάρχη και αυτός ..."ακολουθεί κατά γράμμα την εντολή"!!

Στη διάθεση μας υπάρχει και η λίστα των ..καλεσμένων!!

*(οι πληροφορίες δεν μπορεί να αμφισβητηθούν δεδομένου οτι προέρχονται από ..συμμετέχοντα στο ραντεβού,!!)

Περισότερες αποκαλύψεις από Δευτέρα, στο ΡΑΔΙΟ1 98.1  ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου