ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "Μυστικός Δείπνος-Συνάντηση" Δημάρχου με ..."επιλεγμένους" εργολάβους εν οψει των ...έργων!!


Το ..."φιλέτο των εκατομυρίων" για τα έργα λόγω πλημμυρών στο τραπέζι των 2 συναντήσεων!!!


Ετοιμάζονται τα .."μαχαιροπήρουνα" για το μεγάλο φαγοπότι στα έργα που θα εκτελεσθούν με την διαδικασία του "κατεπείγοντος" (σωστά) αλλά με κλειστή διαδικασία δια προσκλήσεων από τον Δήμαρχο(λάθος)!!

Ετσι ο ..Δήμαρχος μάζεψε "δύο ..παρτίδες εργολάβων" σε δύο διαφορετικά γκρούπ και τους ενημέρωσε τόσο για την λίστα των έργων που θα μοιράσει (χωρίς ακόμη το θέμα να εχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο) οσο και για την διαδικασία των αναθέσεων που θα ακολουθήσει!!

Συμφωνα με πληροφορίες* που εφθασαν σε εμάς "ο Δήμαρχος τους κάλεσε να τα βρούν μεταξύ τους για να μην μείνει κανείς ...παραπονεμένος" οπερ σημαίνει μεθερμηνευόμενο "βρείτε τα πως θα στήσετε τα έργα για να μην υπάρξουν μεγάλες εκπτώσεις"!!

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουμε στο παρελθόν αποκαλύψει "στις διαδικασίες στησίματος των έργων ..καλούνται 3-4 εργολάβοι που εχουν συμφωνήσει ποιός θα πάρει το έργο και πόσο θα είναι το κολόκουρο και τις εκπτώσεις που θα δώσει ο καθένας"!

Το ..."μπιλιέτο" πάει στον εκάστοτε Δήμαρχο η Περιφερειάρχη και αυτός ..."ακολουθεί κατά γράμμα την εντολή"!!

Στη διάθεση μας υπάρχει και η λίστα των ..καλεσμένων!!

*(οι πληροφορίες δεν μπορεί να αμφισβητηθούν δεδομένου οτι προέρχονται από ..συμμετέχοντα στο ραντεβού,!!)

Περισότερες αποκαλύψεις από Δευτέρα, στο ΡΑΔΙΟ1 98.1  ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου