Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Δ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ "Ο Περιφερειάρχης να απαλλάξει τους ανθρώπους και να μην τους ταλαιπωρεί άδικα" (ακούστε)


Αυτές τις μέρες έκλεισε ο φάκελος που με την νεα δικονομία "κλείσιμο φακέλου" ισοδυναμεί με εκδίκαση αστικής υποθέσεως χωρις μάρτυρες.

Δηλαδή ειναι οι μόνες αστικές υποθέσεις που εκδικάζονται μεσα στο Lockdown) σε αστική υπόθεση με την οποια η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ζηταει 250.000 ευρω εις ολόκληρον από τον καθένα από τους 21 απαλλαχθέντες πέρυσι κατηγορουμένους σαν συνεργούς στην ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ κατα του Ελληνικού Δημοσίου του υπαλλήλου του Υπουργειου Συγκοινωνιων (υποθεση με κατηγορούμενο τον Θ. Ξ. που εξαργυρωνε τα ακυρα παραβολα από τις μεταβιβασεις αυτοκινητων).

Πριν ένα χρόνο περίπου έπαψε η ποινική δίωξη γι αυτους τους 21 ανθρώπους και η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί ποτέ επειδή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος δεν δήλωσε μεσα σε εξι μηνες από την τροποποίηση του νόμου όπως προέβλεπε ο νεος Ποινικος Κωδικας ότι η επιθυμεί την ποινική δίωξη ολων αυτων.

Στην συνέχεια η Περιφέρεια εις βάρος των 21 αυτων ανθρώπων ασκεί αγωγή εναντίον τους και ζητά το ποσόν 246.000 ευρω εις ολόκληρον από έκαστον των 21 αυτών ανθρώπων.

Ακούστε τι είπε ο Δ. Καρβέλης στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου