Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού (Drive through Testing) για τους Χαλκιδέους, στο Πάρκο Λαού, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.


Οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ  στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”. 

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, από ώρα 09:30 έως και ώρα 13:00, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα. Μέσω της συγκεκριμένης δράσης οι πολίτες δίνουν δείγμα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, αφού δεν θα υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. 

Οι πολίτες θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα και θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους. 

Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το όχημά τους θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω: 1. Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας” 2. Να επιδεικνύουν Ταυτότητα ή Διαβατήριο 3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου