Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Η Αλιβεριώτισσα Ματίνα Πάντζαλη απο τη σκηνή του Voice στο Ράδιο 1(ακούστε)


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε με τις εμφανίσεις της στο μουσικό σόου "Voice" η Ματίνα Πάντζαλη με καταγωγή απο το Αλιβέρι, την οποία διεκδίκησαν για τις ομάδες τους, ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης, με την ίδια να επιλέγει τελικά τον πρώτο.


Κυνηγώντας το όνειρό της, που είναι η μουσική, ήδη έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους που την πλαισίωναν οι Άκης Δείξιμος, Γιώργος Λιανός, Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαιλίδης και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Ενώ το 2015, μετά την πρώτη της απόπειρα να μπει στο Voice το 2014, κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο "Κοίτα με", σε μουσική Βασίλη Παπαχρήστου, στίχους Γιώργου Μανώλογλου και ενορχήστρωση - παραγωγή Γιάννη Φρασέρη. Το τραγούδι υπάρχει στο youtube και έχει κερδίσει πολλές θετικές κριτικές.

Η Ματίνα Πάντζαλη μίλησε στην Ναντίν Γρηγορίου στο Ράδιο 1, για τη συμμετοχή της στο Voice, τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και τα σχέδια της.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου