Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Αποφασίζει, σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος, ο Ψαθάς" (ανακοίνωση)


Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κος Ψαθάς, υπερέβη τα εσκαμμένα στον τρόπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και που χρησιμοποιεί την θέση που του εμπιστεύθηκε ο κόσμος παίζοντας θέατρο εις βάρος των δημοτών του.
 

Αποφασίζει, σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος, να καλέσει, μόνος του στο γραφείο του , γνωστούς του εργολάβους Δημοσίων έργων, της αρεσκείας του , για να τους ανακοινώσει οτι αυτοί είναι οι εκλεκτοί που θα τους αναθέσει έργα με κλειστούς διαγωνισμούς αξίας 5.221.000 ευρώ, απο χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ειδικό φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , για έργα αποκατάστασης βλαβών των υποδομών απο τις πλημύρες , παρακάμπτοντας έτσι διαδικασίες και χειραγωγώντας την διαδικασία ανάθεσης έργων .

Προεξόφλησε ποιοι θα είναι οι εργολάβοι!!! άκουσον!!! άκουσον!!! πριν ακομα αποφασισθεί καν ο τρόπος διενέργειας των διαγωνισμών.Αν δηλαδη θα είναι ανοιχτοί η κλειστοί οι διαγωνισμοί.πριν ακόμα συνταχθούν οι μελέτες. Η προτεραιότητα του Δημάρχου είναι το ποιοι θα είναι οι εργολάβοι. 

Την παράτυπη αυτή ενεργειά του την ομολόγησε ο ίδιος στο Δημοτικό συμβούλιο, με την δικαιολογία οτι έτσι θα εξασφαλισθεί η ποιότητα και η ταχύτητα εκτέλεσης των έργων, λες και δεν υπάρχει νομοθετικό πλαισιο που να καθορίζει λεπτομερώς την όλη διαδικασία εκτέλεσης των έργων και να διασφαλίζει την άρτια ποιότητά των και περιμένει απο τον Κο Ψαθά να την εξασφαλίσει . 

Μπερδεύει την θέση του σαν Δημάρχος απο αυτή του ιδιώτη και λειτουργεί σαν Ψαθάς που μπορεί να αυθαιρετεί και να κάνει του κεφαλιού του λες και ο Δήμος είναι τσιφλίκι του. Καταγγέλλουμε κάθε τέτοια ενέργεια και του απαντάμε δημόσια ότι δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες ραδιουργίες.

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Τζοβάννα Γκόγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου