Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Αποφασίζει, σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος, ο Ψαθάς" (ανακοίνωση)


Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κος Ψαθάς, υπερέβη τα εσκαμμένα στον τρόπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και που χρησιμοποιεί την θέση που του εμπιστεύθηκε ο κόσμος παίζοντας θέατρο εις βάρος των δημοτών του.
 

Αποφασίζει, σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος, να καλέσει, μόνος του στο γραφείο του , γνωστούς του εργολάβους Δημοσίων έργων, της αρεσκείας του , για να τους ανακοινώσει οτι αυτοί είναι οι εκλεκτοί που θα τους αναθέσει έργα με κλειστούς διαγωνισμούς αξίας 5.221.000 ευρώ, απο χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ειδικό φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , για έργα αποκατάστασης βλαβών των υποδομών απο τις πλημύρες , παρακάμπτοντας έτσι διαδικασίες και χειραγωγώντας την διαδικασία ανάθεσης έργων .

Προεξόφλησε ποιοι θα είναι οι εργολάβοι!!! άκουσον!!! άκουσον!!! πριν ακομα αποφασισθεί καν ο τρόπος διενέργειας των διαγωνισμών.Αν δηλαδη θα είναι ανοιχτοί η κλειστοί οι διαγωνισμοί.πριν ακόμα συνταχθούν οι μελέτες. Η προτεραιότητα του Δημάρχου είναι το ποιοι θα είναι οι εργολάβοι. 

Την παράτυπη αυτή ενεργειά του την ομολόγησε ο ίδιος στο Δημοτικό συμβούλιο, με την δικαιολογία οτι έτσι θα εξασφαλισθεί η ποιότητα και η ταχύτητα εκτέλεσης των έργων, λες και δεν υπάρχει νομοθετικό πλαισιο που να καθορίζει λεπτομερώς την όλη διαδικασία εκτέλεσης των έργων και να διασφαλίζει την άρτια ποιότητά των και περιμένει απο τον Κο Ψαθά να την εξασφαλίσει . 

Μπερδεύει την θέση του σαν Δημάρχος απο αυτή του ιδιώτη και λειτουργεί σαν Ψαθάς που μπορεί να αυθαιρετεί και να κάνει του κεφαλιού του λες και ο Δήμος είναι τσιφλίκι του. Καταγγέλλουμε κάθε τέτοια ενέργεια και του απαντάμε δημόσια ότι δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες ραδιουργίες.

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Τζοβάννα Γκόγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου