ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡ. ΤΕΤΡΑΔΗ : "Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι! Σε αφελληνισμό οδηγούνται τα ξενοδοχεία της χώρας" (ακούστε)


Καταρέει η "βαρειά βιομηχανία" της χώρας λόγω της πανδημίας και των μέτρων, ενώ πολλά ξενοδοχεία αναμένεται να πωληθούν σε ξένα funds αφελληνίζοντας με αυτό τον τρόπο το τουριστικό προιόν.


Η Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Χριστίνα Τετράδη μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1και τον Μ. Παπαμακάριο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ακούστε τι είπε....Στην Ναντίν Γρηγορίου, για τα "Ευβοικά προβλήματα", μίλησε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων της Εύβοιας Μιλτιάδης Χέλμης.

Ακούστε τι είπε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου