ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Πολιτικά: Εικόνες εγκατάλλειψης και αδιαφορίας τέσσερις μήνες μετά την καταστροφή καταγγέλλει η Γκόγκου! (φωτογραφίες)


Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από την μεγάλη καταστροφή που έπληξε τον τόπο στις 9 Αυγούστου ωστόσο οι εικόνες που επικρατούν στα σημεία που επλήγησαν δεν φανερώνουν σε καμία περίπτωση το πέρασμα του χρόνου…


Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που επικρατούν στην παραλία των Πολιτικών τέσσερις μήνες μετά οι οποίες φανερώνουν την πλήρη εγκατάλλειψη και την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής όπως επισημαίνει και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Τζοβάννα Γκόγκου στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας στην παραλία των Πολιτικών 3 μήνες μετά τις πλημμύρες.Θλίψη για την ανυπαρξία μέριμνας για την ποιότητα και την ασφάλεια της ζωής των δημοτών ,αγανάκτηση για την ανικανότητα του Δημάρχου να κανει τα αυτονόητα και τα πρέποντα.Η εικόνα αυτή βέβαια δυστυχώς είναι ίδια σε πολλά μέρη του Δήμου!» (Tζοβάννα Γκόγκου)

Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες μετά από τέσσερις μήνες δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση και η παραμικρή ενέργεια τουλάχιστον στο οδικό δίκτυο με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια των οδηγών και των κατοίκων, με τον δρόμο κατά μήκους της παραλίας των Πολιτικών να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για όποιον δεν γνωρίζει την κατάστασή του και τις παγίδες που υπάρχουν.


πηγη psaxna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου