Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Σήμερα γεννιέται ο Χριστός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το φιάσκο του χριστιανισμού. 

Μία φορά γεννήθηκε ο Ιησούς, και γεννήθηκε ως Υιός του Θεού, όχι θεατρίνος, όπως τον έχουν καταντήσει. Να τον κάνουν show δηλαδή, κανονική ειδωλολατρική αναπαράσταση, προκειμένου οι άνθρωποι να θυμούνται το νόημα της γέννησής του.

Σήμερα γεννιέται ο Χριστός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το φιάσκο του χριστιανισμού. Μία φορά γεννήθηκε ο Ιησούς, και γεννήθηκε ως Υιός του Θεού, όχι θεατρίνος, όπως τον έχουν καταντήσει. Να τον κάνουν show δηλαδή, κανονική ειδωλολατρική αναπαράσταση, προκειμένου οι άνθρωποι να θυμούνται το νόημα της γέννησής του.

Ο χριστιανισμός εξελίχθηκε σε άρχουσα θρησκεία. Ο ορισμός της αντίφασης. Η θρησκεία που κατασκευάστηκε υποτίθεται για πάρτη των φτωχών, των δυστυχισμένων, των μη προνομιούχων, ενάντια στην πλουτοκρατία, στην πορεία και πολύ γρήγορα τακίμιασε και υπηρέτησε την εξουσία. Επόμενο, διότι οι αξιωματούχοι του νέου δόγματος, οι αρχιερείς της χριστιανοκρατίας ήταν- και έτσι το ένοιωθαν- εξουσία. Και με τη δύναμη της εξουσίας αρχηγού του κοπαδιού των πιστών, ευλογούσε ξεδιάντροπα και τον πιο αντιλαϊκο κυβερνήτη. Και το πιο ξεφτυλισμένο τομάρι του κερατά, άρχοντα, βασιλιά, αυτοκράτορα.

Ο χριστιανισμός, έστω και χωρίς να έχει στην εξέδρα τους τους περισσότερους οπαδούς- πιστούς στον κόσμο, είναι το επικυρίαρχο δόγμα. Μιλάμε για τον χριστιανισμό, όχι τον Χριστό. Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλο.

Τον χριστιανισμό δεν τον έκτισε, ούτε τον εξάπλωσε ο Χριστός. Όλα έγιναν μετά Χριστόν. Ο μέγας δάσκαλος, λέω για τον Ιησού, είπε την πιο βαρειά κουβέντα της αιωνιότητας, «Αγάπα τον πλησίον σου», και δεν αισθάνεται καθόλου καλά με τον βίο και την πολιτεία του χριστιανισμού.

Ντροπιάζει τον Χριστό ο χριστιανισμός των ιερέων, των αρχιερέων και των ανθρώπων. Κάποιοι της υψηλής ιεραρχίας του παπαδαριού έχουν συμπεριφορά σεσημασμένων γκαγκστερομαφιόζων. Στο όνομα του χριστιανισμού ενεργούν σαν εγκληματίες του υποκόσμου. Φόρεσαν το ράσο και πρωταγωνίστησαν στην ανθρώπινη Ιστορία κάποια από τα μεγαλύτερα καθάρματα, ανώμαλοι στη ψυχή και στο σώμα. Τα εγκλήματα τους, τα πιο απαίσια σε βάρος της ανθρωπότητας, έγιναν για τη χάρη δήθεν του Χριστού. 

Του Θεού της αγάπης.

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου