ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Η Βάκα θέλει να ιδιωτικοποιήσει τα ...σκουπίδια" ...υποστηρίζει ο Καθαροσπόρης!!" (ακούστε)


Την δικιά του εκδοχή έδωσε ο Β. Καθαροσπόρης για τις .."κινήσεις" της Δημάρχου στο θέμα του ΧΥΤΑ και των Σκουπιδιών!!


Ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΦοΔΣΑ απάντησε στα ερωτήματα που του ετέθησαν και κατέληξε στην εκτίμηση οτι "στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η ιδιωτικοποίηση της διαχείρησης των σκουπιδιών"!!

Διερωτήθηκε δε "γιατί εδώ και ενάμισυ χρόνο που ...βολοδέρνει η ΑΕΠΟ της ΜΕΑ στην Αποκεντρωμένη, δεν έχει κάνει τίποτα;"

Μάλιστα αποκάλυψε "πρακτικό της Επιτροπής Εξέτασης Βιωσιμότητας του ΧΥΤΑ Χαλκίδας στην οποια συμμετέχει η Ε. Βάκα και φαίνεται να εχει συμφωνήσει με την υπογραφή της στο γεγονός οτι ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΥΤΑ"!

Και διερωτήθηκε "αφού εχει συμφωνήσει γιατί λέει άλλα στον κόσμο;".

Ακουστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μ. Παπαμακάριο...


Δείτε το πρακτικο της επιτροπής το οποίο συνυπογράφει η Δήμαρχος Χαλκιδέων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου