ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ "Μπαίνουν και οι πλημμυροπαθείς μας στην τροπολογία για τις αποζημιώσεις"!! (ακούστε)


Με μία αποκαλυπτική δήλωση ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε οτι "και οι πλημμυροπαθείς στην Εύβοια θα συμπεριληφθούν στις αποζημιώσεις"!

Ο "υπουργός" μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο αποκάλυψε ότι "η κριτική από την εκπομπή μας και το eviatoday.news τους ...αφύπνησε όλους και τρέχοντας πήγαν  στον υπουργό και του ζήτησαν να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της Εύβοιας!!

Δείτε εδώ.. https://www.eviatoday.news/2020/12/blog-post_58.html

Ακόμη μιλά για τις αποζημιώσεις του ΖΟΡΜΠΑ που ακόμη τις περιμένουν οι ΒορειοΕυβοιώτες, αλλά και για τις παρεμβάσεις για τα θέματα των ψαράδων της Εύβοιας.

Ακούστε τι είπε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου