ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Δύο άτομα θετικά στον covid από το προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας


Δύο άτομα από το προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για δύο άντρες, ο ένας είναι από το παραϊατρικό προσωπικό και ο άλλος από το διοικητικό. Παρουσίασαν συμπτώματα και έτσι υπεβλήθησαν σε τεστ.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει ήδη διατάξει και έχουν γίνει οι απολυμάνσεις στους χώρους όπου εργάζονται οι δύο άντρες.

Η ιχνηλάτηση στο προσωπικό έχει ξεκινήσει και κάποια δείγματα ελήφθησαν χθές.

Τα αποτελέσματα αναμένονται το απόγευμα. Νέα δείγματα από λοιπό προσωπικό θα ληφθούν το Σάββατο και την Δευτέρα.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έγινε μία αποσωλήνωση, λίγο μετά όμως η θέση καλύφθηκε από νέα εισαγωγή μίας γυναίκας 50 ετών από την Λαμία. Συνολικά, πέντε είναι οι ασθενείς στην ΜΕΘ και έξι στην Κλινική covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου