ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Β. ΜΕΛΛΑ "Να υλοποιήσουν, Περιφέρεια και Δήμος, τις αποφάσεις τους για τις αννεμογεννήτριες!" (ακούστε)


Η απόφαση της ΡΑΕ να ενοποιήσει τους ορεινούς όγκους στους Δήμους Μεσσαπίων-Διρφύων,Ερετρίας και Αλιβερίου κινητοποιεί εκ νέου τους συλλόγους.

Οπως δηλώνει η Βάσω Μελλά στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο "η Περιφέρεια και ο Δήμος να ενεργοποιηθούν και να υλοποιήσουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει τα συμβούλια τους, γιατί μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"!!

Μάλιστα με δηλώσεις του σε εμάς, ο Κ. Μαρκόπουλος είχε κατηγορήσει για .."απραξία" την Περιφέρεια! Ακούστε...

https://www.eviatoday.news/2020/06/listen.html

Βέβαια (λέμε εμείς) , κυρίως οι Δήμαρχοι, έχουν στο πίσω μέρος του ...μυαλού τους και τα έσοδα που θα έχουν από ένα αιολικό πάρκο στη .."γειτονιά τους" που μεταφράζονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ!!

Ακούστε τι λέει η Βάσω Μελλά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου