Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου για το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

«Με αίσθημα ευθύνης και σε κλίμα συνεννόησης, η Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει στον ελληνικό λαό, τη δυνατότητα να τοποθετηθεί για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια,  για το παρόν και το μέλλον του. Κάποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τη δημοκρατική διαδικασία, αποπειράθηκαν να την κρίνουν αντισυνταγματική, έφτασαν στο σημείο να λοιδορήσουν την ικανότητα του λαού να πάρει τη σωστή απόφαση για τη ζωή του.

 Όταν όλες αυτές οι απόπειρες δεν είχαν αποτέλεσμα, κατέφυγαν σε μια εκστρατεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης μέσω των συστημικών Μ.Μ.Ε. και σε αδιανόητες επεμβάσεις και παρεμβάσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό, με αποκορύφωμα τον οικονομικό στραγγαλισμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.  
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και ιδίως τους ανθρώπους της περιφέρειας, οι οποίοι έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και σύνταξης με την Κυβέρνηση.
Αυτή την κρίσιμη ώρα και με νωπή την απόφαση του λαού για αλλαγή των μέχρι τώρα πολιτικών, ενώνουμε τις δυνάμεις όλων των Ελλήνων και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα να επιτύχουμε ένα βιώσιμο πλάνο συνεργασίας και συμφωνίας με την πλευρά των εταίρων μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου