Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Όλα παίζονται στην ψηφοφορία- Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο να είναι σε «ετοιμότητα»

Μακρά και αγωνιώδης η σημερινή νύχτα στην Ολομέλεια της Βουλής, με το μέλλον του νέου προγράμματος διάσωσης να κρίνεται από την ψήφο  των βουλευτών, όλων των κομμάτων και παράλληλα όλα τα ενδεχόμενα στο πολιτικό σκηνικό να παραμένουν ανοικτά.. Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ενημέρωσε και τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, έχει προσδώσει στη σημερινή ψηφοφορία χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, ο πρωθυπουργός είναι σε ετοιμότητα να υπογράψει συμφωνία ή να παραιτηθεί.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, από τον οποίο ζήτησε να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να παραμείνει μέχρι αργά στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά.
Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει όλες τις ερμηνείες, αφού αν ο πρωθυπουργός χάσει στην πράξη τη «δεδηλωμένη» αφού δεδομένο οι «αντάρτες» υπολογίζονται σε περισσότερους από 30 βουλευτές.
Παράδοξη εμφανίζεται η στάση της Αριστερής Πλατφόρμας τις τελευταίες ‘ωρες αφού στελέχη της δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία αλλά… στηρίζουν την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου