Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ...ΟΧΙ.!

Τελικά οι πολίτες ψήφισαν έξοδο της χώρας από την ΕΥΡΩΠΗ και το ΕΥΡΩ..?
 Όπως έλεγαν οι δανειστές, οι ντόπιοι υποστηρικτές τους, οι αποφάσεις των Επιμελητηρίων, των Συλλόγων, Δημάρχων, του Αρχιεπισκόπου, των ξεθαμμένων πολιτικών του παρελθόντος και όλων των λοιπών... συγγενών. ?
Και βέβαια ΟΧΙ.!

Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν τσίμπησε στα εκβιαστικά διλήμματα, στους εκφοβισμούς και την μονόπλευρη ενημέρωση.
Για μας, τους απλούς πολίτες, ο αγώνας συνεχίζεται κόντρα σε όλα τα Μνημόνια και τις πολιτικές υποτέλειας.
Ο λαός προτίμησε να πολεμήσει, αντί να αυτοκτονήσει, αν ψήφιζε Ναι.! 
Οι δυσκολίες της χώρας δεν αφήνουν καμιά πολυτέλεια για διχασμό.
 Όλοι μαζί για  Εθνική κυριαρχία και οικονομική ανάταση.
Εγρήγορση και επαγρύπνηση.!Χαλκίδα 5/7/2015
Γιώργος Μητροπέτρος.
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου