ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ένα σπουδαίο έργο ξαναμπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε νέα τριετή παραχώρηση κατά κυριότητα έκτασης 30 στρεμμάτων στη θέση "Βαθροβούνι" του Δήμου Χαλκιδέων,  με σκοπό την ανέγερση Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) που σήμερα στεγάζεται  σε πρόχειρες εγκαταστάσεις.


Στην από  15-7-2015   συνεδρίαση του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας  αποφάσισε την περαιτέρω  κατά χρήση παραχώρηση της έκτασης στην   "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε"  (πρώην ΟΣΚ) προς υλοποίηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου