ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο για την Ελλάδα

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις ΗΠΑ, για το θέμα της Ελλάδας. Στη σύσκεψη θα μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο Τζακ Λιου και ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, για να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, προκειμένου να ενημερωθεί ο Μπαρακ Ομπάμα για το ελληνικό ζήτημα. Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης και παρέμβαση από την Κριστίν Λαγκάρντ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Να σημειωθεί ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γάλλο Πρόεδρο, την Γερμανίδα Καγγελάριο και τον Αλέξη Τσίπρα, για το ελληνικό ζήτημα.  Να σημειωθεί ότι στην τελευταία παρέμβαση των ΗΠΑ ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιου, προέτρεψε και τις δύο πλευρές για λύση, ενώ τόνισε με νόημα ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Παράλληλα, εξέφρασε φόβους ότι δεν είναι δυνατή μια συμβιβαστική λύση για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου